Buytenbabbels december 2016

Beste Buytenbeentjes, vrienden, relaties, betrokkenen en geïnteresseerden,

De herfst is in volle gang! Wij kijken terug op een zeer geslaagd Hersftfeest én Halloween dat erg gezellig en, naar mate het later op de avond werd, ook steeds griezeliger. Volgend jaar staan beide evenementen weer op het programma!

Ondertussen kijken wij uit naar de Pietenspeurtocht zondag 4 december en de Levende Kerststal op zondag de 18e december. Ook gaan we – net als afgelopen jaar – weer oliebollen en appelbeignets verkopen. De bollen en beignets worden ook dit jaar weer gebakken door de biologische bakkerij van Jan Bronswijk. Van alle opbrengsten verkochte oliebollen en appelbeignets gaat de helft weer naar BuytenDelft! Dat geld gaan het we dit jaar gebruiken om de pony’s en de ezels een betere buitenplek te geven. Een leuke én lekkere actie dus!

Het vroege voorjaar staat weer in het teken van (ver)bouwen. De concept inrichtingstekeningen hebben we nu af. Deze moeten nog een stap verder worden uitgewerkt zodat de schop echt de grond in kan. Om de zolder (boven de kantine) te verbouwen moet er wat aan de constructie aangepast worden. Onze architect Marlies van Studio Tilia en de constructeur zijn, op dit moment, de tekeningen aan het uitwerken. Als die af zijn worden de plannen voor hooiberg, ook verder uitgewerkt. Dan kunnen we de definitieve vergunningen indienen. Wij staan te trappelen maar het is nu eenmaal een hele uitdaging waarbij zorgvuldigheid belangrijker is dan snelheid.

Op naar de feestdagen én het nieuwe jaar dus! Ondertussen kijken wij niet op van wat kou, wind of regen. Wij zijn gewoon 7 dagen in de week open!

Veel leesplezier!

Zondag 4 december Pietenspeurtocht
Zondag 18 december Levende kerststal
Speciale actie deelnemers kerstballentocht Delftse Hout! (26 dec t/m 3 jan)
Eten & drinken
Ophokplicht? Hoe werkt dat?

Tot snel!

Team BuytenDelft