Wat is er te doen binnenkort?

Naast spelen in de Waterspeeltuin of bij de dieren kijken en deze knuffelen, organiseren wij  regelmatig leuke activiteiten. Via Facebook en deze pagina houden wij jou op de hoogte!

Speciale activiteiten:

Stap uit je Stad 17 en 18 juni Met je knapzak op reis door het waterparadijs
Je kunt op via de site van ‘Stap uit je Stad kun je 2 arrangementen boeken waarvan één met een gevulde knapzak en de ander met een heerlijke picknickmand! Mét kaartjes voor de waterspeeltuin voor 2 personen! Reserveer nu want op = op

Na een heerlijke lange zomer met leuke tussendoor activiteiten staat er weer een knus Herfstfeest, een griezelig Halloween, Sinterklaasfeest en een Levende Kerststal op het programma.

Regelmatige extra’s in het weekend:

  • Regelmatig gaat de vuurplaats. Meestal op een zaterdag of zondagmiddag. Je mag dan broodjes op stok (2,-), popcorn (2,50) en marshmallows (1,50) bakken. Alles bio!! Doe mee!!
  • Ponyritjes proberen we zo vaak als kan te doen in het weekend. We zetten dan het bord buiten waarop dat staat. Kosten: 1,-
  • Konijnen knuffelen. We halen de telkens een paar konijnen uit de hokken en die kunnen dan in een wat grotere ruimte geaaid worden.

Kinderfeestje? Dan kan natuurlijk ook bij ons!