Onze plannen

Stadsboerderij en Waterspeeltuin BuytenDelft!

Wij zijn momenteel de zolder aan het verbouwen met steun vanuit het VSB-Fonds. Deze gaan we inzetten voor onze zorggroep, vrijwilligers, workshops, flex-werkplekken. De hele verbouwing zal nog tot in het najaar gaan duren.

De vergunningsaanvraag voor een hooiberg is in volle gang maar nog niet helemaal rond. We hopen daarmee in het najaar, zodra de zolder af is, een start te kunnen maken.

Hieronder een beeldend overzicht van wat onze plannen zijn:

Plannen BuytenDelft

 

Wij hebben per 2 juli 2015 de locaties de Kinderboerderij en de Waterspeeltuin Delftse Hout overgenomen van de Gemeente Delft (de Hertenweide sinds juni 2014).

Stadsboerderij BuytenDelft (voorheen Kinderboerderij Delfste Hout) en Waterspeeltuin gaan wij de komende jaren ontwikkelen tot een unieke locatie voor bijzondere activiteiten op het snijvlak van vermaak, educatie en belevenissen. Waar iedereen welkom is voor een gevarieerd aanbod van doorlopende activiteiten rondom natuur, dieren en water. Of gewoon voor een bakje koffie!

Aan de voordeur van Delft en met regiopark Buytenhout als achtertuin, brengen wij vrijwilligers, studenten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, samen om BuytenDelft succesvol te maken. Uiteraard duurzaam en met biologische en streekproducten!

Buiten zijn wordt vanaf nu leuker en uitdagender dan ooit! Wij zijn volop aan het ontwikkelen dus kom vooral eens langs.

Wij zijn voor onze inkomsten mede afhankelijk van giften en donaties. Steun ons! Wij houden je dan op de hoogte via onze nieuwsbrief!