Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor ons mensen die op vaste tijden ons willen en kunnen helpen. We moeten op ze kunnen rekenen. Omdat we met kinderen werken is het belangrijk dat een vrijwilligers of iemand die bij ons stage loopt een Verklaring van Goed Gedrag heeft. Daar zullen we om vragen zodra je bij ons als vrijwilliger echt aan de slag gaat.

Op dit moment zoeken wij vrijwilligers op de boerderij in het weekend die ook vrijwilligers kunnen aansturen. En we zijn bezig met het opzetten van een klusteam.

Aansturen vrijwilligers dierverzorging
We zoeken mensen die zaterdag of zondag kunnen werken en een klik met de dieren hebben. Daarnaast moeten zij in staat zijn om onze vaste vrijwilligers aan te sturen. Een vriendelijk en gastvrij persoon die ook stevig in zijn of haar schoenen staat.

Activiteiten
Voor de kinderfeestje zoeken we vrijwilligers die dit willen begeleiden. Dit geldt voor de woensdagmiddag, de vrijdagmiddag, zaterdag en zondag.

Ook voor de vuurplaats (buiten het zomerseizoen om) en de ponyritjes in het weekend zoeken wij vrijwilligers.

Klusteam
Onze lijst met klussen, grote en kleine, is lang. We willen een leuk klusteam samenstellen waarin jullie zelfstandig, met elkaar, aan de slag gaan.

Waterspeeltuin
Lijkt het jou leuk om op mooie dagen de waterspeeltuin schoon te houden? De prullenbakken legen we elk uur, alle papiertjes rapen we op en de toiletten kijken we na.

Interesse en ben je minimaal 18 jaar? Stuur ons een mail via contact.