Coachpraktijk Van Nature

Van Nature

Coachpraktijk ‘Van Nature’ van Gerdine Bres zal vanaf maart 2019 activiteiten aanbieden bij BuytenDelft, voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Samen met haar collega’s organiseert Gerdine kindercoaching en workshops in de paardenbak, waarbij de omgang met pony’s centraal staat.

Natuurtalenten

Coachpraktijk Van Nature zal in de weekenden themasessies in groepsverband organiseren. Kinderen gaan in twee- of drietallen aan de slag met een thema, zoals samenwerken, je eigen ruimte of het aangeven van grenzen. Door de interactie met de pony en elkaar komen de kinderen op een speelse wijze tot leren. Op deze manier kunnen kinderen al op jonge leeftijd stappen zetten in hun sociale- en emotionele ontwikkeling.

P-aardig omgaan met paarden

Naast de themasessies zullen er ook lessen over de omgang met het paard of pony plaatsvinden. Wil je straks op paardrijden of ben je gewoon heel erg gek op paarden? In deze reeks lessen laten we je kennis maken met de wereld vanuit het paard. Met deze cursus willen we kinderen laten zien hoe je vanuit gelijkwaardigheid en verbinding met deze dieren om kan gaan. Wij richten ons op wat we vanuit samenwerking MET het paard kunnen doen en bereiken.

Missie Van Nature

Van Nature wil mensen in contact brengen met hun eigen natuur en daarbij zetten ze paarden in als leermeesters. Het is een bijzondere en zeer effectieve manier om tot ontwikkeling te komen, zowel voor kinderen als volwassenen. We zouden jullie graag ontmoeten en een stukje meelopen in jullie leerproces!

Van Nature organiseert ook op andere locaties coaching en workshops. Meer informatie over Van Nature lees je op www.vannature.net en Facebook. Of mail Gerdine Bres via gerdinebres@vannature.net.