Crowdfunding BuytenBeleef Festival!

BuytenBeleef Festival_logo

Met professionele theatervoorstellingen, onverwachte ontmoetingen, straatacts en uitdagende workshops kinderen laten beleven hoe leuk buiten in de natuur is, met aandacht voor duurzaamheid, water en techniek. Op zondag 22 april 2018 vindt het BuytenBeleef Festival plaats op het terrein van BuytenDelft!

Klik hier om naar de crowdfunding campagne te gaan.

Theater in het groen: We gaan het sámen doen!Vreemde vogels BuytenDelft

We willen kinderen door onverwachte ontmoetingen, uitdagende voorstellingen en workshops laten beleven hoe leuk buiten in de natuur is, met aandacht voor duurzaamheid, water en techniek. Doe mee door te doneren! Elke donatie is korting op een kaartje waard!

De Stichting BuytenDelft is een plek waar je buiten kunt zijn en waar kunt leren met plezier. Wij willen kinderen naar buiten krijgen. Het groen in!

Op zondag 22 april 2018 is Stadsboerderij en Waterspeeltuin BuytenDelft daarom hét toneel voor het BuytenBeleef Festival voor kinderen tot ca. 13 jaar.

Zonder voorstellingen geen festival!BuytenBeleef Festival

Met jouw bijdrage kunnen wij professionele voorstellingen inkopen zoals:
·       Theatervoorstellingen;
·       Mini-theatervoorstellingen;
·       Straatacts;
·       Verhalenvertellers;
·       Diverse workshops;
·       Muziek

En; Indien de financiën het toelaten, worden in de maanden voor het festival de jongeren al betrokken bij het BuytenBeleef Festival door het aanbieden van de volgende programma’s: fietsavontuur, ontwerp je leukste vijver in samenwerking met een landschapsarchitect en een posterwedstrijd.

 

In deze crowdfunding campagne hebben wij het minimale programma opgenomen. Hoe meer jij bijdraagt, hoe meer gave voorstellingen wij voor dit festival kunnen boeken!

Samen maken we een succes van deze eerste editie. Onze ambitie is om dit in de toekomst de hele Delftse Hout door te organiseren!

Doe mee! Dat kan met geld, materialen of als vrijwilliger mee te doen! Klik hier.

Wij doen deze actie in samenwerking met de Gemeente Delft en Linda Produceert