Gevraagd: Begeleider/coördinator zorgboerderij m/v 24-36 uur

 

**** DEZE VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD! ***

Over ons
Stadsboerderij en Waterspeeltuin BuytenDelft is sinds 2015 een Stichting die volop in ontwikkeling is. Naast aanpassingen aan ons terrein, het uitbreiden van ons knus restaurant, het creëren van locatieverhuur en het aanbieden van leuke activiteiten voor onze bezoekers, bieden wij ook nu al werk-, en leerplekken aan hetzij op beperkte schaal. We willen dit uitbreiden met activiteiten en als zorgboerderij verder professionaliseren. Ons doel is om met een juiste mix van deelnemers (BuytenBoeren) een zinvolle invulling te geven aan hun dagelijkse activiteiten met taken op het gebied van dierverzorging, terreinbeheer en horecawerkzaamheden. Binnen de visie van onze Stichting; wij zijn dé plek waar men de ruimte krijgt om te zijn en te leren.

Over jou
Jij hebt de capaciteiten om ons te helpen deze stap te zetten. Je bent in staat om mee te denken in de ontwikkeling van de werkplekken en je coördineert de administratie/registratie. Je weet de juiste structuur te creëren. Via de diverse instanties benader je zelfstandig de deelnemers. Je stelt met hen de zorgplannen op en begeleid in het ervarings/werk/leertraject. Je hebt hiermee relevante ervaring evenals met het begeleiden of coachen van deelnemers met psychiatrische, psychosociale of gedragsproblemen of beperkingen. Je ondersteunt je deelnemers met hun activiteiten bij BuytenDelft. Je streeft ernaar de deelnemers zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in een prettige werksfeer. Je deelt je kennis ook met de rest van het team. Je bent een aanvulling op je collega’s en bereid om in de weekenden mee te draaien in het team. Je hebt een relevante opleiding en HBO werk- &denkniveau (min. MBO 4, SPH of vergelijkbaar) en affiniteit met dieren en/of horeca.

Als persoon ben je energiek, sociaal, bereid om je handen uit de mouwen te steken en creatief om aanvullende activiteiten op te zetten op rustige dagen. Een doorzetter die de uitdaging aan gaat om een leuke groep neer te zetten en deze te laten groeien.

Wat bieden wij
Enthousiaste collega’s die je wegwijs maken in de dierenverzorging, terreinbeheer en de horeca. Wij zijn een bijzondere organisatie, met korte lijnen en een open sfeer. Een dynamische functie in een natuurlijke en prachtige omgeving. Mogelijkheden om ervaring op te doen in de combinatie dieren, zorg, horeca en jezelf verder te ontwikkelen.

Je beloning is in overleg, afhankelijk van je leeftijd, ervaring. Wij zijn aangesloten bij een pensioenfonds.

Enthousiast?
Stuur dan snel je sollicitatiebrief voorzien van een CV naar welkom@buytendelft.nl t.a.v. Mw. M. Verloove.

Let wel: Omdat er met een kwetsbare groep mensen gewerkt wordt verwachten wij van je dat je VOG kunt overhandigen en vragen wij om referenties die we, in overleg met jou, zullen nagaan.