Groot Herfstfeest 22 & 23 oktober

Samen met Perspektief organiseren wij in het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 oktober een groot Herfstfeest vanaf 10.00 uur.

We hebben dan vuurplaats, ponyritjes, doorlopende knutselactiviteiten, leuke spelen voor jong en oud, muziek en roofvogels! Het weekend sluiten we af met een loterij op zondagmiddag om 15.00 uur. Loten zijn vooraf en tijdens het weekend volop te koop. De bijdrage die wij vragen voor een aantal activiteiten staan ter plekke vermeld. Pinnen kan.

Muziek wordt verzorgd door o.a. Willem-Jan op accordeon, Carlos op gitaar, Joop op saxofoon, Jan op gitaar en keyboard, Nelly op accordeon, Anneke op saxofoon en Hans op de trommel. Ze spelen op beide dagen in verschillende samenstellingen.

img_5040Alex Wedam zijn roofvogels is er op zaterdag

De opbrengsten van de spelletjes en de loterij gaan naar de Stichting Perspektief. Daarmee draagt BuytenDelft bij aan het vervullen van wensen van hun cliënten! Perspektief biedt een hele grote groep Delftse cliënten begeleiding op het gebied van wonen, werk en netwerk. Een aantal zijn ook bij ons aan de slag. Wij noemen ze onze ‘Buytenboeren’ en zij doen bij ons werkervaring op of leren sociale vaardigheden.

Perspektief geeft in december een groot feest, waarbij deze mensen in het zonnetje gezet gaan worden. Ze hebben allemaal een wens mogen doen, die zij gaan proberen te realiseren. De wensen zijn zeer divers, van gehoorapparaten voor een dove moeder in Somalië tot zwemles voor drie kinderen die anders niet deel mogen nemen aan zwemactiviteiten van school. De feestavond zal bestaan uit een drie gangenmenu en een show waarbij de wensen van de clienten in vervulling zullen gaan. De gehele avond wordt gefilmd en uitgezonden door TV-West. De meeste wensen kunnen vervuld worden door bijdragen van verschillende lokale bedrijven en natuurlijk door de opbrengsten van ons herfstfeest!