Huur onze workshop/vergaderruimtes!

Zie hier onze informatiefolder:
Informatiemap met fotos 2.1

Reserveer hier!

Wij beschikken over twee zeer sfeervolle en lichte zolderkamers (Waterkamer & Boerderijkamer) op de eerste verdieping van onze boerderij met uitzicht over het terrein. Een unieke locatie om een intieme vergadering te houden of workshop te geven. Elke ruimte is geschikt voor ca 20 personen en los van elkaar te gebruiken. Er bevindt zich tussen de kamers een overloop met kleine keuken en toiletunit.

Onze Hooiberg  is ook af te huren. Deze schitterende ruimte, met een panorama over de hele boerderij, is een ideale plek voor een ‘boerderij’- sessie of een workshop. Er is een keuken unit, buitentheater en toilet.  De hooiberg is geschikt voor ca 15 personen afhankelijk van de opstelling cq gebruik.

Zoek je een ruimte voor ca. 35 personen, dan is ons Lokaal uitermate geschikt. Dit vertrek leent zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten in bijvoorbeeld theateropstelling. Maar kan ook goed ingezet worden voor een familiedag of verjaardag.

Onze locatie is ook uitstekend geschikt in combinatie met gebruik van onze paardenbak of het gebied om ons heen; de Delftse Hout. Zo zijn er mogelijkheden om, op aanvraag, een leuke groepsactiviteiten te doen zoals een rondleiding door het gebied, gebruik vuurplaats in onze tipi tent, paardenworkshop, kruidenwandeling enz.

Ook handig om te weten:

  • Wij zijn goed bereikbaar via de A13
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Alle producten die wij serveren zijn biologisch (zelf-catering niet mogelijk)
  • Er is geen traplift aanwezig, wel een gelijkvloerse invalidetoilet.