Huur onze workshop/vergaderruimtes!

Wij beschikken over twee zeer sfeervol en lichte zolderkamers op de eerste verdieping van onze boerderij met over het terrein. Een unieke locatie om een intieme vergadering te houden of workshop te geven. Elke ruimte is geschikt voor ca 15 personen en los van elkaar te gebruiken. Er bevindt zich tussen de kamers een overloop met kleine keuken en toiletunit.

Per 1 oktober is komt er ook een hooiberg bij die af te huren is met een keuken unit, buiten theater en bovenverdieping geschikt voor ca 15 personen afhankelijk van de opstelling cq gebruik.

Onze ruimten zijn ook uitstekend geschikt in combinatie met gebruik van onze paardenbak of het gebied om ons heen; de Delftse Hout. Zo zijn er mogelijkheden om, op aanvraag, een leuke groepsactiviteit te doen zoals een rondleiding door het gebied, gebruik vuurplaats in onze tipi tent, paardenworkshop, kruidenwandeling enz.

Bijzonderheden:
Wij bieden koffie arrangementen, lunch-, en borrel mogelijkheden uit onze biologische uitspanning waar wij alles zelf en vers bereiden.
Er zijn voldoende gratis parkeerplekken
Er is geen traplift aanwezig

Reserveer hier!

Prijzen:

Boerderij of Waterkamer hele dag 175,- (100,- dagdeel). Hooiberg op aanvraag.
Huur beamer, scherm, flipover mogelijk evenals een koffiearrangementen en/of luncharrangementen.