Stadsboerderij

Stadsboerderij BuytenDelft was voorheen Kinderboerderij Delftse Hout. We hebben de naam veranderd, omdat we met de nieuwe ontwikkelingen ons willen richten op een bredere doelgroep. Onze stichting wil deze mooie boerderij graag voor iedereen toegankelijk houden en daar werken we hard voor. Ook zorgen we vaak voor jong grut. Dat heeft de grootste aantrekkingskracht voor kinderen! Als de dieren bij ons weggaan proberen we altijd een diervriendelijke bestemming te zoeken. Door de vele contacten lukt dat meestal ook.

Regelmatig hebben we ook jonge konijnen of cavia’s. Die zijn ook te koop. Vraag naar de beheerder.

Je kunt bij ons kijken naar de dieren en ze knuffelen in de wei. Bij voldoende vrijwilligers en meestal in het weekend kun je ook een ponyritje maken en we halen vaak konijnen of cavia’s uit de kooi zodat je die ook kunt aaien. Soms doen we de vuurplaats aan en kun je broodjes of popcornbakken. Heb je een kinderfeestje? Vier het gezellig bij ons!

We hebben, naast alle schapen, geiten, kippen, vogels, konijnen, pauwen, pony’s,  cavia’s , een muildier en varkens.

Onze beheerder Wouter zorgt samen met vrijwilligers, andere medewerkers en de Buytenboeren van PerspeKtief op professionele wijze voor de dieren en het terrein.

In ons gezellige restaurantje tref je Thomas en Eline als vaste krachten. Zij staan voor u klaar, samen met een afwisselend en enthousiast team.