Even voorstellen: Mandy Steijger

Mandy Steijger

Mandy Steijger is allrounder in de keuken en bediening bij BuytenDelft. Je hebt haar ongetwijfeld al eens ontmoet. Zij loopt hier namelijk het langst rond van iedereen in het team! “Ik werk hier al sinds Stichting BuytenDelft de Stadsboerderij en de Waterspeeltuin overnam van de gemeente. Het leuke hiervan is dat ik de ontwikkeling van BuytenDelft vanaf het prille begin heb meegemaakt. We zijn toen gestart met een pot koffie, thee en een paar koeken”. Sindsdien is het horeca gedeelte bij BuytenDelft natuurlijk uitgegroeid tot een volwaardige eetgelegenheid voor de lunch en kun je je deze startperiode bijna niet meer voorstellen!

Mandy geniet enorm van haar functie bij BuytenDelft. “Het werk is heel veelzijdig en je maakt een hoop mee. Maar daarnaast is de boerderij ook een fijne, rustige plek.” Ze krijgt veel energie van de leuke teamsfeer, maar ook van de drukke momenten in ons bezoekerscentrum en onze verhuurlocaties. “Ik houd bijvoorbeeld erg van de voorjaarsdagen, als het terras gezellig vol zit. Dan kan ik lekker ‘knallen’, samen met mijn collega’s.”

Het meest bestelde gerecht bij ons in de lunchroom zijn de pannenkoeken. Die blijven populair! “Wist je dat we die maken met de eieren van onze eigen kippen?”, vertelt Mandy. “Daarnaast maken we gebruik in onze gerechten van het brood en de burgers van Hoeve Biesland. We bereiden alles met biologische producten.”

Mandy is moeder van twee jonge kinderen van bijna 4 en 1 jaar oud. Dit geeft heel veel herkenning als ze ouders met kinderen langs ziet komen bij BuytenDelft. “Vooral jonge kinderen kunnen zo genieten hier op de boerderij, en voor hen maakt het dan eigenlijk niet uit wat voor weer het is! Na een bezoek aan de dieren kun je vervolgens terecht bij ons in de lunchroom, voor een verse kop koffie, en kunnen de kinderen spelen in de speelhoek. En bij mooi weer is het terras ook ideaal voor gezinnen!”

PS:
Wil jij ook werken bij BuytenDelft? Mandy en ons team zoeken nog leuke enthousiaste horeca-kanjers, stuur ons je CV!

Foto door: Annemarie Oorthuizen van AnneSuus.