Opening nieuw knaagdierenverblijf

Op zondag 29 september wordt om 11.00 uur het nieuwe konijnen- en caviaverblijf geopend! Het afgelopen jaar is er ontzettend hard gewerkt om dit verblijf te realiseren. Naar ontwerp van beheerder Wouter hebben de vrijwilligers uit ons klusteam het verblijf in elkaar getimmerd. De Delftse Lions Club heeft de basis gelegd en de hekken geplaatst. Dit alles is mogelijk gemaakt door jullie bijdragen in de donatiepot op ons erf! Dank daarvoor!

Het BuytenVerblijf

‘Het BuytenVerblijf’ is een echt paradijs voor de konijnen en cavia’s. De dieren hebben hier veel buitenruimte en kunnen zelf kiezen of ze naar binnen willen. Buiten groeit er gras en zijn er verstopplekken gemaakt. Een deel wordt elke keer opgesteld voor kinderen om de dieren te aaien en knuffelen. Qua vorm en uiterlijk ziet het verblijf er hetzelfde uit als de hooiberg in de weide. Zo past het goed bij de rest van de boerderij!

Feestelijke opening

Aansluitend op de opening om 11.00 uur kunnen kinderen tussen 11.30 en 15.00 uur konijnenspeelgoed komen knutselen (€2,50 p.p.), hartstikke leuk voor de eigen knaagdieren thuis! Daarnaast kun je in het restaurantje terecht voor onze actie; een konijnenpannenkoek voor maar €3,50 per stuk ! Smullen dus!