Onze plannen

Stadsboerderij en Waterspeeltuin BuytenDelft!

Onze vergader- en workshopruimte is inmiddels af. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen want er is veel mogelijk.

Onze hooiberg is ook af. Op 20 oktober 2018 hebben we deze feestelijk geopend met leuke voorlezingen en een voorstelling. In de hooiberg is er de mogelijkheid zijn voor voorlezen, spel, muziek en theater. Ook zijn er diverse verhuurmogelijkheden.

Hieronder een beeldend overzicht van wat onze plannen zijn en welke al zijn gerealiseerd:

Plannen BuytenDelft

 

Wij hebben per 2 juli 2015 de locaties de Kinderboerderij en de Waterspeeltuin Delftse Hout overgenomen van de Gemeente Delft (de Hertenweide sinds juni 2014).

Stadsboerderij BuytenDelft (voorheen Kinderboerderij Delfste Hout) en Waterspeeltuin gaan wij de komende jaren ontwikkelen tot een unieke locatie voor bijzondere activiteiten op het snijvlak van vermaak, educatie en belevenissen. Waar iedereen welkom is voor een gevarieerd aanbod van doorlopende activiteiten rondom natuur, dieren en water. Of gewoon voor een bakje koffie!

Aan de voordeur van Delft en met regiopark Buytenhout als achtertuin, brengen wij vrijwilligers, studenten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, samen om BuytenDelft succesvol te maken. Uiteraard duurzaam en met biologische en streekproducten!

Buiten zijn wordt vanaf nu leuker en uitdagender dan ooit! Wij zijn volop aan het ontwikkelen dus kom vooral eens langs.

Wij zijn voor onze inkomsten mede afhankelijk van giften en donaties. Steun ons! Wij houden je dan op de hoogte via onze nieuwsbrief!