Familiebijeenkomsten

Wij beschikken over een aantal leuke ruimtes die multi-functioneel te gebruiken zijn. Je ondersteunt gelijk de Stichting!

In onderstaand formulier staan alle prijzen en krijg je gelijk een schatting van de kosten. Vergeet niet om een datum of mogelijke data te vermelden en dan nemen wij zsm contact met je op. In verband met de vele aanvragen die wij krijgen werken wij uitsluitend met deze formulieren.

Let wel; de huur van onze ruimten zijn altijd in combinatie met catering. Zelf-catering is niet mogelijk. 

Formulier ‘Iets te vieren’ (voor particuliere groepen eten & drinken vanaf 12 volwassenen)

Wij hebben hele leuke en lichte zolderkamers (Waterkamer & Boerderijkamer) op de eerste verdieping van onze boerderij met uitzicht over het terrein. Een unieke locatie om een intieme vergadering te houden of workshop te geven. Elke ruimte is geschikt voor ca 15 personen ( afhankelijk van de opstelling) en los van elkaar te gebruiken. Er bevindt zich tussen de kamers een overloop met kleine keuken en toiletunit.

Onze Hooiberg  is ook af te huren. Deze schitterende ruimte, met een panorama over de hele boerderij, is een ideale plek voor een ‘boerderij’- sessie of een workshop. Er is een keukenunit, buitentheater en toilet.  De hooiberg is geschikt voor ca 15 personen afhankelijk van de opstelling cq gebruik en bij mooi weer is het zeer geschikt om met een groep lekker buiten te zitten. Er zit een hek omheen dus je hebt de ruimte voor jezelf.

Zoek je een ruimte voor ca. 35 personen, dan is ons Lokaal uitermate geschikt. Dit vertrek leent zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten in bijvoorbeeld theateropstelling, maar kan ook goed ingezet worden voor een familiedag of verjaardag. Zit je liever buiten? Dan is het achterterras in de Waterspeeltuin af te huren (we kunnen dan geen binnenruimte garanderen bij slecht weer).

Onze locatie is ook uitstekend geschikt in combinatie met gebruik van onze paardenbak of het gebied om ons heen; de Delftse Hout. Zo zijn er mogelijkheden om, op aanvraag, een leuke groepsactiviteit te doen zoals een rondleiding door het gebied, gebruik van de vuurplaats in onze tipi tent, paardenworkshop, kruidenwandeling enz.

Ook handig om te weten:

  • Wij zijn goed bereikbaar via de A13
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Wij zijn MVO
  • Alle producten die wij serveren zijn biologisch (zelf-catering niet mogelijk)
  • Er is geen traplift aanwezig in de Water- en Boerderijkamer en Hooiberg. Het Lokaal is wel gelijkvloers. Ook bevindt er zich op het terrein een rolstoeltoegankelijke mindervalide toilet.
  • Door bij ons te vergaderen of iets te vieren steun je onze Stichting om deze leuke boerderij en waterspeeltuin voor iedereen open te houden.