Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor ons mensen die op vaste tijden ons willen en kunnen helpen. We moeten op ze kunnen rekenen. Omdat we met kinderen werken is het belangrijk dat een vrijwilligers of iemand die bij ons stage loopt een Verklaring van Goed Gedrag heeft. Daar zullen we om vragen zodra je bij ons als vrijwilliger echt aan de slag gaat.

Er zijn 4 vrijwilligersteams:

Dierverzorging
We zoeken mensen die doordeweeks en/of in het weekend willen werken en een klik met de dieren hebben en ook met onze bezoekers. Naast het voeren, moeten ook de verblijven worden schoongehouden.

Wij zoeken vriendelijke & gastvrije personen die ook stevig in zijn of haar schoenen staan.

Activiteiten
Voor de kinderfeestjes  zoeken we vrijwilligers die dit willen begeleiden. Ook voor de vuurplaats (buiten het zomerseizoen om) en de ponyritjes in het weekend zoeken wij vrijwilligers.

Daarnaast organiseren wij zelf ook activiteiten door deze vrijwilligers worden begeleid. Samen met team kom je ook samen om de activiteiten op te zetten en te evalueren.

Klusteam
Onze lijst met klussen, grote en kleine, is lang. We hebben inmiddels een gezellig klusteam op de donderdag. Wil jij aanhaken? Neem dan contact op met de beheerder en loop eens een dagje mee!

Groen onderhoud
Het gras maaien, het erf en de waterspeeltuin schoonhouden. Dat is wat je binnen dit team met elkaar doet.

Interesse en ben je minimaal 16 jaar? Neem contact met ons op!