015-214 02 63

Ponychoaching

Via Van Nature kun je leren
 over jezelf mét de pony’s 

Coachpraktijk ‘Van Nature’ organiseert vanaf begin 2019 activiteiten met de pony’s van BuytenDelft, voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar. Gerdine Bres organiseert samen met haar collega’s individuele coaching, ouder & kind coaching en workshops waarbij je profiteert van de feedback van het paard.

Natuurtalenten

Een aantal keren per jaar organiseert Van Nature een sociale vaardigheidscursus met de pony’s. Deze bestaat uit 5 lessen theorie en praktijk, met een mooi cursusboek voor thuis. Kinderen gaan in twee- of drietallen aan de slag met een thema zoals samenwerken, eigen ruimte en het aangeven van grenzen. Door de interactie met de pony en elkaar komen de kinderen op speelse wijze tot leren en ontdekken zij hun natuurtalenten.

P-aardig omgaan met paarden

Ook is er een cursus over positief omgaan met paarden. Deze 5 lessen gaan over kuddegedrag, (non verbale) communicatie, leiderschap en positiviteit. Daarbij komt een mooi cursusboek voor thuis. Dit is een waardevolle voorbereiding of aanvulling op paardrijlessen bij de manege. Het geeft kinderen een kijkje in de wereld van het paard waardoor er tussen hen een ontspannen en prettige samenwerking kan ontstaan.

Doelgroep

Van Nature biedt individuele coachtrajecten voor kinderen en jongeren die extra ondersteuning kunnen gebruiken op sociaal en/of emotioneel vlak. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met een hoge gevoeligheid en in ouder & kind coaching. Vergoedingen behoren tot de mogelijkheden, via de zorgverzekeraar of vanuit een PGB.

Op een andere locatie in de buurt bieden zij ook coaching voor volwassenen, hierbij worden grote paarden ingezet als co-coach. Meer informatie over Van Nature lees je op www.vannature.net en Facebook. Of mail Gerdine Bres via gerdinebres@vannature.net.

 

 

 

Praktische informatie

Stadsboerderij BuytenDelft
Adres: Korftlaan 3a, 2616 LJ Delft
Telefoon: 015 – 214 02 63
Bankrekeningnr: NL TRIO 07 84 74 76 79

Contact

Mail reserveringen & verhuur
administratie@buytendelft.nl
Mail beheer & kinderfeestjes
activiteiten@buytendelft.nl
Mail stichting & overig
welkom@buytendelft.nl