Kinderfeestjes

Vier bij ons je kinderfeestje op woensdagmiddag of zaterdagmiddag! Bijna twee uur dikke pret voor 10,- per kind inclusief wat lekkers en limo. Als extra kun je natuurlijk ook nog een pannenkoek eten.  Alles is bio!

Als je je feestje combineert met een bezoek aan de waterspeeltuin krijg je 0,50 korting op een kaartje!

AANVRAAGFORMULIER

We hebben verschillende leuke programma’s die altijd kunnen doorgaan, ook bij wat slechter weer.

Feestje Vuurplaats
Voor wie van vuurtje stoken houdt!
Duur 1,5 tot 2 uur, vanaf 6 jaar, min. 6 / max. 10 kinderen. Dit kan ook overdekt.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en iets lekkers. We zingen, pakken cadeautjes uit (of verstoppen deze eerst). Daarna gaan we zelf leren vuurmaken en gaat het grote vuur aan en bakken we een broodje of poffen we popcorn. Natuurlijk willen daarna de boerderijdieren graag een knuffel van de jarige!

Feestje Farmathlon
Voor wie graag spelletjes doet!
Duur 1,5 tot 2 uur, vanaf 6 jaar, min. 6 / max. 10 kinderen.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en iets lekkers. We zingen, pakken cadeautjes uit (of verstoppen deze eerst). Daarna spelen we een boerenspelletjescircuit op de boerderij met leuke spelletjes als eierrace, boerengolf, koekhappen, twee emmertjes water halen en nog veel meer leuks. Maximaal 6 spellen worden er klaargezet!

Pony party
Voor wie dól is op pony’s!
Duur 1,5 tot 2 uur, vanaf 6 jaar, min. 6 / max. 10 kinderen.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en iets lekkers. We zingen, pakken cadeautjes uit (of verstoppen deze eerst). Dan staan de pony’s al te trappelen om een lekkere poetsbeurt te krijgen en we wandelen er een stukje mee. Ondertussen leren wij je hoe je dat moet doen. Zijn jullie stoer genoeg? Dan kunnen we ook een rondje met ze wandelen op het erf!