Contact & Tijden & Tarieven

WIJ ZIJN 7 DAGEN PER WEEK GEOPEND
*** 1e KERSTDAG EN NIEUWJAARSDAG zijn wij gesloten *** 

Voor bezoekers zijn wij open vanaf 9.30 uur tot ca 17.00 uur (de keuken sluit om ca. 16.00 uur). Bij slecht weer en/of heel weinig bezoekers sluiten wij soms wat eerder. Dat bespaart ons veel kosten. Wij hopen dat je daar begrip voor hebt!

Voor verhuur van onze ruimten zijn wij van 8.30 uur tot 17.00 uur open en zijn aangepaste openingstijden (in overleg) een optie.

Voor leveranciers zijn wij vanaf 9 uur open.

Ons gezellige restaurantje
Bij ons kun je van alles eten of drinken. We hebben heerlijke drankjes, koffies met appeltaart van Hoeve Biesland, ijsjes, pannenkoeken, uitsmijters, salades,  tosti’s, soep op het menu staan. Alles is biologisch. Voor mensen met een  allergie zijn er een aantal gluten- vrije en lactose vrije opties. Ook een biertje, een wijntje met bijvoorbeeld nachos zijn verkrijgbaar vanaf 12 uur! (alléén 18 jaar of ouder).

Pinnen? Graag!
Wij organiseren regelmatig activiteiten als knutselen, ponyritjes of doen onze vuurplaats aan! Ook voor een kinderfeestje kun je terecht bij ons. We hebben 3 hele leuke thema’s!

Alle inkomsten zorgen ervoor dat de Stadsboerderij en Waterspeeltuin ook echt open kunnen blijven.

Tarieven Waterspeeltuin zomerseizoen (1 april – 1 oktober) 2,50- euro bijdrage voor iedereen vanaf 2 jaar (Let op; dit zijn de prijzen seizoen; de prijzen 2020 kunnen afwijken).
35,- euro seizoenskaart particulier en 5,- borg voor het pasje.
Deze is bestemd voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen uit 1 gezin. Dus vader/moeder en 3 kinderen. Opa en oma kunnen ook een eigen pas kopen en max 3 kleinkinderen meenemen. Wil je bijvoorbeeld je zus, een vriendje van je zoon, je buurvrouw of de oma van je kinderen meenemen dan betalen die dus apart het reguliere tarief. Ook je pas aan een ander meegeven staan wij niet toe. Dit is wat wij er allemaal voor doen om jou een leuk bezoek te bezorgen!

BSO’s/Scholen en grote groepen dienen vooraf te reserveren bij groepen (> 50 kinderen/volwassenen ivm evt drukte). Hiervoor geldt een groepstarief van 2,- pp of 2,50 pp incl waterijsje. Groepen altijd melden bij de balie.

Tarieven Waterspeeltuin winterseizoen (1 oktober – 1 april)
In de winter kan er gespeeld worden in de waterspeeltuin, mits we er niet zelf aan het werk zijn voor noodzakelijk onderhoud. Het water is er dan uit en het zand ligt op de kant. De toegang is dan gratis. Grote groepen graag in overleg ivm schoolklassen die er een lesprogramma volgen.

Groeps- en schooluitjes (ook boerderij)
Wil je met een (aantal) klas(sen) een leuke activiteit doen? Dan kunnen wij een leuk spelcircuit uitzetten of samen een programma maken en daarbij limo en ijsjes verzorgen. Vraag via de mail voor prijzen en informatie.

BSO’s/Scholen dienen vooraf te reserveren bij groepen (> 50 kinderen/volwassenen ivm evt drukte). Hiervoor geldt een groepstarief van 2,- pp of 2,50 pp incl waterijsje. Groepen altijd melden bij de balie.

Huur (binnen)locatie
Wij beschikken over diverse mogelijkheden om een leuke ruimte bij ons te huren. Dit is altijd inclusief catering. Kijk voor prijzen en mogelijkheden.

** Let wel: Wij verzorgen graag een verjaardag of een familie-uitje maar wij zijn géén feestlocatie voor bruiloften en partijen. Zelf-catering is niet mogelijk **

Scholen kunnen ook lessen op de boerderij of overleven in de natuur reserveren via de NME site.

Adres: Korftlaan 3a, 2616 LJ Delft
Telefoon: 015 – 214 02 63
Mail: administratie@BuytenDelft.nl
Op de hoogte blijven? nieuwsbrief

Contactpersoon beheer BuytenDelft: Wouter van Mierlo
Contactpersoon restaurant BuytenDelft: Thomas Wouterlood
Contactpersoon bestuur/algemeen/pers Stichting BuytenDelft: Marietta (Jet) Verloove

Kamer van Koophandel: 60494255
Bankrekening: NL60 TRIO 0784 7476 79