Contact & Tijden & Tarieven

WIJ ZIJN 7 DAGEN PER WEEK GEOPEND .

Maandag t/m zondag van 9.30 -1700 uur. 

Hou de website en onze facebookpagina in de gaten voor leuke acties.

Openingstijden feestdagen:

1e Kerstdag gesloten
2e Kerstdag geopend van  09.30 -16.00 uur
Oudjaarsdag geopend van 09.30 -16.00 uur
Nieuwjaarsdag gesloten.

Bezoekerscentrum (pinnen is mogelijk)
Bij ons kun je heerlijk wat eten of drinken. We hebben warme chocolademelk, cappuccino, zelfgemaakte appeltaart, heerlijke pannenkoeken, uitsmijters, soep, belegde broodjes en tosti’s op het menu staan. Alles is biologisch. Voor mensen met een gluten- of lactose allergie hebben we gluten- en lactosevrije pannenkoeken en broodjes.
Ook biertje, wijntje en een borrelsnacks zijn verkrijgbaar vanaf 12 uur! (alléén 18 jaar of ouder).

Wij organiseren regelmatig activiteiten als knutselen of doen onze vuurplaats aan! Ook voor een kinderfeestje kun je terecht bij ons. We hebben 3 hele leuke thema’s!
Met alle inkomsten zorgen ervoor dat de Stadsboerderij en Waterspeeltuin ook echt open kunnen blijven.

Tarieven Waterspeeltuin zomerseizoen (pinnen is mogelijk)
2,- euro voor iedereen vanaf 2 jaar.

30,- euro seizoenskaart particulier en 5,- borg voor het pasje.
Deze is bestemd voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen uit 1 gezin. Dus vader/moeder en 3 kinderen. Opa en oma kunnen ook een eigen pas kopen en max 3 kleinkinderen meenemen. Wil je bijvoorbeeld je zus, een vriendje van je zoon, je buurvrouw of de oma van je kinderen meenemen dan betalen die dus apart het reguliere tarief. Ook je pas aan een ander meegeven staan wij niet toe. Dit is wat wij er allemaal voor doen om jou een leuk bezoek te bezorgen!

BSO’s/Scholen en grote groepen 500,- per seizoen (reserveren bij groepen > 50 kinderen ivm evt drukte). Maar als groep kan natuurlijk ook gekozen worden voor losse kaartjes (geldt ook voor de begeleiders). Groepen altijd melden bij de balie.

Tarieven Waterspeeltuin (winterseizoen)
In de winter kan er gespeeld worden in de waterspeeltuin, mits we er niet zelf aan het werk zijn voor noodzakelijk onderhoud. Het water is er dan uit en het zand ligt op de kant. De toegang is dan gratis. Grote groepen graag in overleg ivm schoolklassen die er een lesprogramma volgen.

Groeps- en schooluitjes
Wil je met een (aantal) klas(sen) een leuke activiteit doen? Dan kunnen wij een leuk spelcircuit uitzetten of samen een programma maken en daarbij limo en ijsjes verzorgen. Vraag via de mail om meer informatie.

Huur (binnen)locatie
Wij beschikken over diverse mogelijkheden om te een locatie te huren. Dit is altijd inclusief catering. Kijk voor prijzen en mogelijkheden.

** Let wel: Wij verzorgen graag een verjaardag of een familie-uitje maar wij zijn géén feestlocatie voor bruiloften en partijen. Zelf-catering is niet mogelijk.

Scholen kunnen ook lessen op de boerderij of overleven in de natuur reserveren via de NME site.

Adres: Korftlaan 3a, 2616 LJ Delft
Telefoon: Telefoon: 015 – 214 02 63
Mail: welkom@BuytenDelft.nl
Op de hoogte blijven? nieuwsbrief

Contactpersoon Stadsboerderij  & Waterspeeltuin BuytenDelft: Mark Romijn
Contactpersoon bestuur Stichting BuytenDelft: Marietta (Jet) Verloove

Kamer van Koophandel: 60494255
Bankrekening: NL60 TRIO 0784 7476 79