Kinderfeestjes

Vier bij ons je kinderfeestje! Anderhalf uur dikke pret voor 12,50- per kind inclusief wat lekkers en limo. Als extra kun je natuurlijk ook nog een pannenkoek eten. Alles is bio!

Als je je feestje combineert met een bezoek aan de waterspeeltuin krijg je 0,50 korting op een kaartje! Ter uitbreiding kun je ook een pannenkoek blijven eten of een speurtocht doen.

AANVRAAGFORMULIER

We hebben verschillende leuke programma’s die altijd kunnen doorgaan, ook bij wat slechter weer.

Boer of boerin worden!
Voor wie wil helpen met de dieren te verzorgen:
Duur 90 minuten, van af 4  jaar, min. 6 / max. 10 kinderen.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limonade en muffins versieren.  De kinderen kunnen een echte boer of boerin worden en hun boerderijdiploma halen. Samen met een begeleider gaan ze een aantal dieren voeren en borstelen zoals een echte boer of boerin dat ook doet. En we gaan natuurlijk de konijnen en cavia’s knuffelen. Ondertussen leggen we uit hoe je de dieren kunt verzorgen en worden er leuke weetjes verteld. Na afloop krijgen de kinderen een boerendiploma uitgereikt.

Feestje Boerenspelletjes
Voor wie graag spelletjes doet!
Duur 90 minuten, vanaf 5 jaar, min. 6 / max. 12 kinderen.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en gaan we muffins versieren. We zingen, pakken cadeautjes uit (of verstoppen deze eerst). Daarna spelen we een boerenspelletjescircuit op de boerderij met leuke spelletjes als eierrace, melkpak kegelen, veegvoetbal, hoefijzer werpen en nog veel meer leuks. Maximaal 6 spellen worden er klaargezet!

Ponyparty
Voor wie dól is op pony’s!
Duur 90 minuten, vanaf 5 tot 8 jaar, min. 6 / max. 10 kinderen.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en gaan we muffins versieren. We zingen, pakken cadeautjes uit (of verstoppen deze eerst). Dan staan de pony’s al te trappelen om een lekkere poetsbeurt te krijgenl Na het poetsen leren de kinderen hoe ze moeten wandelen met de pony’s. Voor de extra uitdaging staan er verschillende hindernissen die de kinderen samen met de pony’s kunnen afleggen.

Feestje Vuurplaats
Voor wie van vuurtje stoken houdt!
Duur 90 minuten, vanaf 6 jaar, min. 6 / max. 10 kinderen. Dit is overdekt in de tipitent

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en gaan we muffins versieren. We zingen, pakken cadeautjes uit (of verstoppen deze eerst). Daarna wordt geleerd hoe de kinderen zelf vuur kunnen maken met magnesiumsticks. Tot slot wordt er popcorn gepoft boven het grote vuur.