Kinderfeestjes

Vier bij ons je kinderfeestje! Anderhalf uur dikke pret voor 12,50- per kind inclusief wat lekkers en limo. Als extra kun je natuurlijk ook nog een pannenkoek eten.  Alles is bio!

Als je je feestje combineert met een bezoek aan de waterspeeltuin krijg je 0,50 korting op een kaartje! Ter uitbreiding kun je ook een pannenkopek blijven eten of een speurtocht doen.

AANVRAAGFORMULIER

We hebben verschillende leuke programma’s die altijd kunnen doorgaan, ook bij wat slechter weer.

Boer of boerin worden!
Voor wie wil helpen met de dieren te verzorgen:
Duur 90 minuten, van 4 tot 6  jaar, min. 6 / max. 12 kinderen.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en iets lekkers.  De kinderen kunnen een echte boer of boerin worden en hun boerderijdiploma halen. Samen met een begeleider gaan ze een aantal dieren voeren en borstelen zoals een echte boer of boerin dat ook doet. En we gaan natuurlijk de konijnen en cavia’s knuffelen. Ondertussen leggen we uit hoe je de dieren kunt verzorgen en worden er leuke weetjes verteld. Na het knuffelen en verzorgen, worden er muffins versiert en lekker opgegeten.

Feestje Boerenspelletjes
Voor wie graag spelletjes doet!
Duur 90 minuten, vanaf 5 jaar, min. 6 / max. 12 kinderen.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en iets lekkers. We zingen, pakken cadeautjes uit (of verstoppen deze eerst). Daarna spelen we een boerenspelletjescircuit op de boerderij met leuke spelletjes als eierrace, boerengolf, koekhappen, twee emmertjes water halen en nog veel meer leuks. Maximaal 6 spellen worden er klaargezet!

Ponyparty
Voor wie dól is op pony’s!
Duur 90 minuten, vanaf 5 jaar, min. 6 / max. 10 kinderen.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en iets lekkers. We zingen, pakken cadeautjes uit (of verstoppen deze eerst). Dan staan de pony’s al te trappelen om een lekkere poetsbeurt te krijgen en we wandelen er een stukje mee. Ondertussen leren wij je hoe je dat moet doen. Zijn jullie stoer genoeg? Dan kunnen we ook een rondje met ze wandelen op het erf!

Feestje Vuurplaats
Voor wie van vuurtje stoken houdt!
Duur 90 minuten, vanaf 6 jaar, min. 6 / max. 12 kinderen. Dit kan ook overdekt.

Het feestvarkentje met zijn of haar speciaal genodigden worden ontvangen met limo en iets lekkers. We zingen, pakken cadeautjes uit (of verstoppen deze eerst). Daarna gaan we zelf leren vuurmaken en gaat het grote vuur aan en bakken we een broodje of poffen we popcorn. Natuurlijk willen daarna de boerderijdieren graag een knuffel van de jarige!