015-214 02 63

Werken en Leren

Een heerlijke plek om te werken
en leren met plezier! 

Werken en leren

 

Wij zijn een erkent leerbedrijf voor:
Voedsel, natuur en leefomgeving: 
– Bedrijfsleider dierverzorging, n4
– Vakbekwaam medewerker dierverzorging, n3
– Medewerker dierverzorging, n2
Zorg en
 welzijn
– Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, n4
Toerisme en recreatie
– Leidinggevende leisure & hospitality, n4
– Zelfstandigmedewerker leisure & hospitality, n3
Horeca 
– Gastheer/gastvrouw, n2
– Leidinggevende bediening, n4
Economie en administratie
– Medewerker marketing en communicatie n4

Wij nemen geen maatschappelijke of snuffelstages aan.

 

 

 

 

Vacature weekendhulp horeca

We zoeken gemotiveerde studenten, scholieren en iedereen die de handen uit de mouwen wil steken voor ons leuke restaurantje.  Vooral in de schoolvakanties & weekenden. Tussen 9u en 17u. Voor alle voorkomende werkzaamheden als bediening, bestellingen opnemen, koffie’s maken, afruimen, spoelkeuken, helpen in de keuken, schoonmaken, enz.

Heb je nog geen ervaring of nog niet zoveel? Wij denken dat je alles kunt leren als je maar je juiste instelling en motivatie hebt! Wij kijken er naar uit om met je samen te werken! Jij ook?

Stuur ons je CV en een korte motivatie. Als we kennis met je gemaakt hebben dan vragen we je om ca. 3 uurtjes mee te lopen op proef. Bevalt het jou én ons? Dan ben je gelijk aangenomen en overleggen we met je over het rooster.
Enthousiast geworden?
Email je CV en motivatie naar activiteiten@buytendelft.nl

Bestuurders
Word jij bestuurder bij BuytenDelft? Wij zoeken nieuwe bestuursleden. Op dit moment bestaat ons bestuur uit twee leden en dat vinden wij veel te weinig! 

Wie zoeken wij?
Mensen die actief in de samenleving staan, liefst met een ondernemende geest die enthousiast zijn en zin hebben om zich in te zetten voor het in stand houden van deze belangrijke maatschappelijk locatie. Tijdsbesteding? Ongeveer een halve dag per week, per persoon.

Heb jij iets met boerderij en/of recreatie en/of horeca en/of communicatie en/of kinderactiviteiten en/of administratie en/of fondsenwerving en interesse? Zullen we dan een keertje koffie (of thee) drinken? welkom(apenstaartje)buytendelft.nl

Wie zijn wij?
BuytenDelft is een Stadboerderij en Waterspeeltuin. BuytenDelft wil dé plek zijn die ruimte biedt om te verbinden, te beleven én te leren met plezier. De stadsboerderij en de waterspeeltuin trekken jaarlijks ca 100.000 bezoekers op een terrein van ca 4 ha groot. De stadsboerderij is een mooie buitenlocatie waar jong en oud samenkomen om kennis te maken met en boerderijdieren, lesprogramma’s te volgen, te leren en te werken of om er gewoon te zijn. Er is een stadsboerderij met een aantal grote dieren zoals pony’s, ezels, varkens, schapen, geiten, vele kippen, pauwen, vogels, konijnen en cavia’s. De waterspeeltuin is al 50 jaar een plek waar bezoekers uit Delft en omstreken heerlijk genieten en verkoeling zoeken in het zomerseizoen. Dit jaar is deze voor een deel heringericht naar een uitdagende spetterspeelplek.

Het restaurant biedt werkplekken aan vaste medewerkers en tal van studenten en scholieren die er een bijbaantje hebben. Afhankelijk van het seizoen. Wij verzorgen er 7 dagen in de week daghoreca zoals koffie, lunches, pannenkoeken, broodjes en ondersteunen kinderfeestjes en de verhuur. Alle producten zijn geheel biologisch en duurzaam.

De stichting leunt sterk op vrijwilligers. Momenteel werken wij met een vast team van ca. 15 vaste vrijwilligers Daarnaast hebben we een groot team van vrijwilligers die af en toe aanhaken voor extra klussen of evenementen.

Wij hebben ca 3 FTE in vaste dienst. Dat zijn beheerders en een aantal vaste personen op het restaurant. De beheerders ondersteunen ook het restaurant.

De locatie is het hele jaar door 7 dagen geopend tussen 9.30 uur en 17.00 uur.

Wat doet het bestuur?
Als bestuurder hebben wij een aantal taken:
Wij zetten de grote lijnen uit en nieuwe ontwikkelingen ingang. Waar iedereen binnen BuytenDelft zijn of haar taken heeft, is het aan het bestuur om, vanuit wat meer afstand, overzicht te houden. Dat maak het ook mogelijk om nieuwe plannen te bedenken of te bij te sturen daar waar nodig.
Plannen en ontwikkelingen bedenken we gezamenlijk. Soms met de beheerder, soms zelfstandig maar altijd in overleg met het beheer. We werken deze als bestuur uit en zorgen voor financiën (fondsenwerving) en dat deze uitgevoerd worden of ingang gezet worden. We voeren daarvoor gesprekken met externe partijen, de Gemeente en zorgen voor de juiste vergunningen als die nodig zijn.

Wij zorgen ervoor dat de financieren op orde zijn. De administratie houden we bij, zorgen voor jaarlijkse of projectbegrotingen, vragen subsidies/fondsen aan en verantwoorden deze. Een deel van de inkomsten genereren wij door inkomsten uit activiteit, verhuur, het restaurant en de waterspeeltuin. Daarover overleggen we met onze beheerders. Wij sluiten ook alle contracten (zoals verzekering, pensioenen personeel, brandveiligheid enz) en doen de grote inkopen bij derden partijen.Wij ondersteunen wij de beheerders zodat zij in staat zijn om hun werkzaamheden uit te voeren. Regelmatig, wekelijks heeft het bestuur of zelf overleg of met de beheerders om alles wat er speelt door te spreken. Daarnaast hebben we korte lijnen via een app groep voor korte of dringende zaken.

Tot slot bewaken wij onze uitgangspunten waar wij voor staan: Dé plek creëren die ruimte biedt om te verbinden, te beleven én te leren met plezier. Waar iedereen welkom is. We werken met duurzame en biologische producten en willen ook bij onze activiteiten dat de verhouding vermaak, leren en ervaren in balans zijn.

 

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor ons mensen die op vaste tijden ons willen en kunnen helpen. We moeten op ze kunnen rekenen.  Wij hebben plek voor:

  • Zorgbegeleiding (met dierverzorging)
  • Activiteiten
  • Klusteam; & groen onderhoud

Interesse en ben je minimaal 16 jaar? Neem contact met ons op of kom gewoon eens langs!

Praktische informatie

Stadsboerderij BuytenDelft
Adres: Korftlaan 3a, 2616 LJ Delft
Telefoon: 015 – 214 02 63
Bankrekeningnr: NL TRIO 07 84 74 76 79

Contact

Mail reserveringen & verhuur
administratie@buytendelft.nl
Mail beheer & kinderfeestjes
activiteiten@buytendelft.nl
Mail stichting & overig
welkom@buytendelft.nl