015-214 02 63

Zorg

Leren, werken en ervaringen opdoen.
Op dé plek die bij jou past!
 

Waarom bij ons in de zorg werken?

Het werk bij ons in de dierverzorging is veelal lichamelijk (licht en wat zwaarder), vaak buiten en met hele leuke dieren. Naast het knuffelen maken we natuurlijk ook hun hokken schoon. Alle ruimte om je te ontwikkelen en te leren. We werken wel met een vaste structuur.

Daarnaast zijn we actief op het gebied van terreinbeheer. We onderhouden bijvoorbeeld de planten en bomen, het hekwerk, de gebouwen, maken de toiletten schoon en zorgen ervoor dat de Waterspeeltuin er piekfijn uit ziet. Genoeg te doen!

Wij organiseren veel activiteiten zoals evenementen (veelal in het weekend), ponyritjes, kinderfeestjes, schoollessen en nog veel meer. Dat geeft soms wat drukte maar kan ook heel leuk zijn om aan mee te werken bijvoorbeeld in de voorbereiding.

Werken bij ons is vooral leuk en afwisselend . Het team is divers. De seizoenen verschillend. Soms hebben we meer of minder bezoekers die naar de dieren komen kijken, knuffelen of activiteiten komen doen. 

 

 

Wie ben jij?

Heb jij een vaste routine nodig? Of wil je die weer opbouwen omdat je er langere tijd uit bent geweest? Misschien spreek je onze taal nog niet of heb je een beperking waardoor je (tijdelijk) je draai niet kunt vinden in een reguliere baan?

Bij ons kan iedereen terecht! We gaan samen ontdekken wat bij jou past en wat je wilt leren.

Onze deelnemers noemen we Buytenboeren we richten ons met name op dagbesteding, sociale activering, arbeidstraining en begeleide werkplekken. Zo willen we ervoor zorgen dat je een vast dag en arbeidsritme op doet en werkt aan je sociale vaardigheden en contacten

Wij hebben een opgeleide begeleider die je daarbij helpt en daar afspraken over maakt. Het is voor ons belangrijk dat jij het naar je zin hebt, leert en wellicht doorstroomt naar een vervolgopleiding, vrijwilligerswerk of betaald werk in de toekomst.

Elk jaar organiseren wij open dagen waarbij wij het leuk vinden om met je familie, begeleiding, verzorgers en vrienden kennis te maken én we sluiten het jaar altijd gezellig met iedereen af met een kerstborrel en etentje. 

Kennismaken?

Op dit moment nemen wij geen nieuwe cliënten aan. 

Je kunt voor verdere vragen mailen naar:
activiteiten@buytendelft.nl

 

 

Sinds ik hier werk vind ik veel dingen minder spannend

Een Buytenboer

Praktische informatie

Stadsboerderij BuytenDelft
Adres: Korftlaan 3a, 2616 LJ Delft
Telefoon: 015 – 214 02 63
Bankrekeningnr: NL TRIO 07 84 74 76 79

Contact

Mail reserveringen & verhuur
administratie@buytendelft.nl
Mail beheer & kinderfeestjes
activiteiten@buytendelft.nl
Mail stichting & overig
welkom@buytendelft.nl